Panosta tiimityöhön ja tilaa esihenkilövalmennus

Ota yhteyttä

Sensemakerin kattaviin palveluihin kuuluu esihenkilövalmennus, josta voit lukea lisää tältä sivulta. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja tai pyydä tarjous! Tavoitat minut parhaiten sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen, mutta voit ottaa minuun yhteyttä myös puhelimitse.

Esihenkilövalmennus kehittää muun muassa vuorovaikutustaitojasi

Esihenkilövalmennusta tarvitset silloin, kun haluat kehittyä vuorovaikutustaidoissasi, tiimityön rakentamisessa sekä tavoitteellisessa suorituksen johtamisessa suorien alaistesi suhteen. Sensemaker tarjoaa esihenkilövalmennusta yritysjohdolle ja esihenkilöille räätälöiden valmennukset tarvetta vastaaviksi kokonaisuuksiksi.

 

Esihenkilövalmennuksen aikana tulemme yhdessä vastaamaan muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

8

  • kuka ja mikä olet, kun olet muille ihmisille esihenkilö?

  • mitä kaikkea esihenkilön tehtäviin yleensäkin kuuluu?

  • missä on raja sinun ja roolisi välillä?

  • millainen on ”hyvä esihenkilö”?

Sensemaker tarjoaa kattavat palvelut johdon valmennuksesta mentorointiin

Ammattitaitoista johdon valmennusta, coachingia ja mentorointia.

 

Johdon valmennus on hyödyllisintä silloin, kun sinulla on vastuullasi kokonaisuus, jonka tavoitteellisesta ja tasapainoisesta johtamisesta haluat saada paremman kokonaiskuvan sekä tunnistaa parhaiten juuri omaan käyttöösi ja tavoitteisiisi soveltuvia työkaluja ja toimintamalleja.

Coaching on hyödyllisintä silloin, kun sinulla on tietyt liiketoiminnalliset tai muuten työhön liittyvät tavoitteet, joiden saavuttamiseen tarvittavat taidot, voimavarat ja tahdon haluat ohjauksen tuella löytää itsestäsi.

 

Mentorointi on hyödyllisintä silloin, kun haluat oppia liiketoiminnasta, esihenkilötyöstä tai vaikka strategian laatimisesta ja toteuttamisesta valmiita hyviä käytäntöjä ja kuulla niihin liittyviä kokemuksia sinua kokeneemmalta kollegalta.

Kysy lisää