Ratkaisukeskeisellä johdon valmennuksella selkeyttä suuntaasi

Ota yhteyttä

Sensemaker tarjoaa yksilöllisesti räätälöityä ja ratkaisukeskeistä johdon valmennusta. Palveluvalikoimaan kuuluu tarpeen mukaan myös mentorointi, coaching ja esihenkilövalmennus. Kohderyhmään kuuluvat erilaisten organisaatioiden johtajat, esihenkilöt ja päälliköt, ja valmentajalla on pitkä kokemus erilaisten valmennuskokonaisuuksien onnistuneesta toteuttamisesta.

 

Tutustu tällä sivulla johdon valmennukseen ja ota yhteyttä! Kerron mielelläni lisää palveluistani.

Johdon valmennus tarjoaa juuri sinulle sopivia toimintamalleja

Etsitkö johdon valmennuksen kokenutta ja joustavasti palvelevaa asiantuntijaa? Onko vastuullasi haasteellinen ja tavoitteellinen kokonaisuus, jonka johtamisesta haluat saada paremman kokonaiskuvan? Jos vastasit kyllä, johdon valmennus on kuin tehty sinulle. Autan sinua tunnistamaan parhaiten juuri omaan käyttöösi ja tilanteeseesi soveltuvia työkaluja ja toimintamalleja.

 

Tulemme yhdessä vastaamaan muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

4

  • miten johdat strategiaa?

  • miten johdat ihmisiä?

  • miten johdat omaa työtäsi?

  • miten johdat elämääsi?

  • saatko mielestäsi tarpeeksi aikaan?

  • onko vastuullasi paljon, mutta et ole varma siitä, miten sen kaiken voi saavuttaa?

  • tuntuuko sinusta joskus, ettet ole vielä saavuttanut täyttä potentiaaliasi?

Ota yhteyttä ja kysy lisää valmennuksista

Ota yhteyttä ja kysy lisää valmennuksistani! Tavoitat minut parhaiten lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse.

 

Pyrin palvelemaan jokaista asiakastani mahdollisimman nopealla aikataululla. Kuuntelen toiveitasi ja räätälöin ohjausprosessin joustavasti, yksilöllisesti ja ratkaisukeskeisesti.

Yhteystietoihin