Asiakaslähtöistä ja tavoitteellista mentorointia

Ota yhteyttä

Sensemaker tarjoaa asiakaslähtöistä ja tavoitteellista. Tutustu tällä sivulla mentorointiin ja ota yhteyttä! Palvelut räätälöidään aina joustavasti, yksilöllisten toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

Milloin mentoroinnista on hyötyä?

Mentorointi on tuloksellisinta silloin, kun haluat oppia liiketoiminnasta, esihenkilötyöstä tai vaikka strategian laatimisesta ja toteuttamisesta valmiita hyviä käytäntöjä sekä kuulla niihin liittyviä kokemuksia sinua kokeneemmalta kollegalta.


Mentoroinnin aikana tulemme yhdessä vastaamaan muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

5

  • missä kohden uraasi uskot tällä hetkellä olevasi?

  • mitä työelämässäsi tavoittelet?

  • mistä tiedät, mikä on tavoittelemisen arvoista?

  • millainen merkitys sinulle olisi kuulla toisen esihenkilönä ja johtajana toimineen kokemuksia tilanteista, jotka itse koet haasteiksi?

Perehdyn aina tarkkaan asiakkaani liiketoimintaan ja sen haasteisiin, jotta voimme yhdessä luoda vaikuttavan mentorointikokonaisuuden. Minulle on tärkeää, että asiakkaani saa käytännöllisiä työkaluja työskentelyynsä olipa hän sitten yritysjohtaja tai organisaation esihenkilö.

Tutustu blogiini

Kun haluat lukea lisää mentoroinnista, coachingista tai työnohjauksesta tutustu blogiini jossa avaan ajatteluani tarkemmin.

Blogi

Kysy myös muista palveluistani!

Sensemakeriltä saat myös ammattitaitoista johdon valmennusta, esihenkilövalmennusta ja coachingia kilpailukykyiseen hintaan. Ota rohkeasti yhteyttä, kerron mielelläni lisää ohjauspalveluistani.

 

Minut tavoitat parhaiten lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse. Palvelen pääkaupunkiseudulla ja läntisellä Uudellamaalla.

Yhteystietoihin